Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

prokyn

23. 11. 2008 17:24
jo

přesně...mam takového spolupracovníka a je to prostě neuvěřitelné..svymi stravovacimi navyky a kouřením a pitim se propracoval asi před 2lety k tomu že si musí píchat inzulín...myslíte si že se snad změnil??ani omylem nadale se cpe ruznyma dobrotama ..ne jen občas ale stale ma na stole klobasy tlačenku ovar konzervy a na me sportovní aktivity se díva s despektem ...slovo sport je pro něj synonymum pro lidi kteři to nemají v hlave v pořadku..přece se nebude honit není blby....to si bude radši píchat inzulin...

0 0
možnosti

leather-man

21. 11. 2008 12:55
Vážený pane autore,

pěkný článek, ale snad jen upřesnění: Diabetes I. typu je vrozený (ale nemusí se s ním dítě narodit, ale "dostat" jej během dětství nebo puberty) a je vždy závislý na inzulínu, diabetes II mají starší lidé, právě z důvodů stravovacích nezvyků a kompenzuje se prášky  (nikoli injekcemi, pokud nejde o obzvlášť dekompenzovaného jedince)... Ale jinak OK!

0 0
možnosti

Ultrák

22. 11. 2008 8:54
Re: Vážený pane autore,

Děkuji za upozornění a doplnění. Škorpil

0 0
možnosti
  • Počet článků 133
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1494x
Běžec, poradce a propagátor běhání a zdravého životního stylu. třikrát oběhl Českou republiku, úspěšně zdolal Spartathlon – běh z Athén do Sparty, drží řadu rekordů v netradičních sportovních disciplínách. Každý týden vede tréninky v pražské Stromovce a ve fitku Školka na Praze 4 – Chodov a přestože ho nejvíce zaměstnává jeho Běžecká škola, nenechá ho lhostejným nic co se kolem něj ve světě děje.