Být sundán z hrušky

21. 07. 2009 6:45:00
Být sundán z hrušky může být i veselé, záleží na tom, jak je hruška vysoká a co jsme na ní dělali, a taky co nám takové sundání z hrušky může přinést za prospěch. Ono nakonec chození se džbánem pro vodu, než se ucho utrhne, nemusí být úplně špatné, třeba jen proto, že si při tom samočinně umyjete nohy :).

Miloš Škorpil
Já jsem byl sundán z hrušky, tedy první strany blogu na iDnes, protože jsem opětovně a vytrvale porušoval pravidla daná iDnes. Porušoval jsem je tím, že jsem si nechtěl stále uvědomit, že když si píšete blog, tak to není váš soukromý deník, kterým se otevíráte světu se svými názory, svými postoji. Že je tu arbitr, který vám nařídí, co si do svého deníčku psát můžete a co ne.

Takže jsem vytrvale a soustavně psal o Centru Paraple a jejda: přišlo první upozornění, pak druhé varování, třetí varování a pak šmytec. Pravda, přišel jsem tím o první stranu na blogu iDnes, ale dneska si mohu bez omezení plácat cokoliv, co se v mé napýřené hlavě urodí :).

Teda možná. Tenhle blog je takovým prubířským kamenem, možná už ode dneška nebude žádný blog Miloše Škorpila na iDnes. Ale co, dneska máme jiné médium, které je mnohem demokratičtější a tam si člověk může dokonce zjednat i demonstraci proti čemukoliv jej napadne - tedy v mezích slušnosti.

Aspoň tak já si představuji demokracii. Možná, že jsem v tomto „trošku" anarchista, ale mám za to, že když nikoho nevybízím proti ničemu nebo proti nikomu, tím způsobem, že by tím druhý utrpěl újmu na zdraví nebo na majetku, je to O.K.

I když asi když neposlouchám vládnoucí menšinu, pomáhám potřebným, vyzývám k životu podle svého nejlepšího přesvědčení, k životu bez velkých zákazů a příkazů, k životu v harmonii se vším živým i neživým, tak aby po nás zůstalo pokud možno víc dobrého, než co jsme zdědili po těch, co tu byli správci Země před námi, utrpí tím majetek té vládnoucí menšiny :). A tak si vlastně koleduji o vypnutí či lépe řečeno o odpojení od zdroje informací.

No uvidíme, je řečeno s klasikem „Rozmarné léto," a třeba se ještě budu divit :).

Autor: Miloš Škorpil | úterý 21.7.2009 6:45 | karma článku: 11.47 | přečteno: 1157x

Další články blogera

Tato rubrika neobsahuje žádné články...

Další články z rubriky Osobní

Lucie Svobodová

Magor

Přátelé, širší rodina - každý reagoval na mé členství odlišně. Někteří na mě neustále křičeli, že jsem magor. Jiní si to pravděpodobně také mysleli, ale rozhodli se nechat si to pro sebe.

28.3.2024 v 8:59 | Karma článku: 8.57 | Přečteno: 485 | Diskuse

Vlastík Fürst

Pravopis máš hrozný, ale piš dál!

Jaké máte vzpomínky na svá školní léta? Měli jste také svého oblíbeného učitele - učitelku? Nebo jste dokonce byli platonicky zamilovaní do vaší kantorky - kantora?

27.3.2024 v 14:30 | Karma článku: 21.60 | Přečteno: 429 | Diskuse

Tereza Ledecká

Sněžkolezkyně

My Češi jsme pověstní svými nákupními výpravami do Polska, ale věřte, že na dně Lomniczky nic nekoupíte, a ještě za to draze zaplatíte

20.3.2024 v 23:29 | Karma článku: 10.91 | Přečteno: 291 |

Jiří Kačír

Recenze hry Baldur's Gate 3 a nových pravidel D&D 5E

Baldurs Gate 3 je RPG hra postavená na pravidlech Dungeons & Dragons, konkrétně na jejich nejnovější verzi 5E. Oproti verzím 3.5 a 4.0, které se používaly někdy od roku 2000 až do teď, se ve verzi 5E provedla spousta změn.

17.3.2024 v 13:41 | Karma článku: 0.00 | Přečteno: 68 | Diskuse

Vlastík Fürst

Dě-da nebo dědek plesnivý

Blíží se jaro a s ním doba, kdy se do ulic vyrojí spousta lehce přioděných slečen a dam. A tak se možná my, co jsme většinově orientovaní, od těch krasavic zase dočkáme nějakého nelichotivého komentáře.

16.3.2024 v 8:30 | Karma článku: 26.76 | Přečteno: 574 | Diskuse
Počet článků 133 Celková karma 0.00 Průměrná čtenost 1494
Běžec, poradce a propagátor běhání a zdravého životního stylu. třikrát oběhl Českou republiku, úspěšně zdolal Spartathlon – běh z Athén do Sparty, drží řadu rekordů v netradičních sportovních disciplínách. Každý týden vede tréninky v pražské Stromovce a ve fitku Školka na Praze 4 – Chodov a přestože ho nejvíce zaměstnává jeho Běžecká škola, nenechá ho lhostejným nic co se kolem něj ve světě děje.

Rána pro britskou monarchii. Princezna Kate má rakovinu, chodí na chemoterapii

Britská princezna z Walesu Kate (42) se léčí s rakovinou. Oznámila to sama ve videu na sociálních sítích poté, co se...

Smoljak nechtěl Sobotu v Jáchymovi. Zničil jsi nám film, řekl mu

Příběh naivního vesnického mladíka Františka, který získá v Praze díky kondiciogramu nejen pracovní místo, ale i...

Rejžo, jdu do naha! Balzerová vzpomínala na nahou scénu v Zlatých úhořích

Eliška Balzerová (74) v 7 pádech Honzy Dědka přiznala, že dodnes neví, ve který den se narodila. Kromě toho, že...

Pliveme vám do piva. Centrum Málagy zaplavily nenávistné vzkazy turistům

Mezi turisticky oblíbené destinace se dlouhá léta řadí i španělská Málaga. Přístavní město na jihu země láká na...

Kam pro filmy bez Ulož.to? Přinášíme další várku streamovacích služeb do TV

S vhodnou aplikací na vás mohou v televizoru na stisk tlačítka čekat tisíce filmů, seriálů nebo divadelních...