Společné vyběhnutí do roku 2011 s Běžeckou školou

Že to máte trošku z ruky, abyste přijeli třeba do Chebu, Prahy, Jablonce, Kutné Hory, Krkonoš, Pelhřimova … NEVADÍ. Že budete ráno po Silvestrovském veselí znaveni – NEVADÍ. Že, že, že …, NEVADÍ, my žádné výmluvy nebereme, my s nimi vyběhneme :).

Miloš Škorpil

Pokud chcete být přitom s těmi, co jim běh učaroval, co si prostřednictvím běhu užívají života a stát se součástí velkého běžeckého happeningu, stačí, když vyběhnete zrovna tam, kde budete 1. ledna 2011 přebývat. Nejlepší by bylo, kdybyste vyběhli jako my v Chebu v 11 hodin dopoledne, nebo v době tomu blízké, abychom vytvořili v jednu chvíli co nejdelšího pomyslného hada. Bydlíte-li v jiných časových pásmech, NEVADÍ, vyběhněte v dobu, kdy je vám to příjemné.

Všimněte si, kolik to bude najednou 1! Takže každý, kdo se přidá, bude již na startu 1 na 6! Když to znásobíme těmi, co poběží sebou, tak jak nám nejspíš vysvětlí Máňa s Lojzou , budeme pořád 1, ale kdo by chtěl být number two?

Vyběhněte a pak pošlete o tom zprávu v podobě komentáře k tomuto článku, abychom si mohli všichni přečíst, kdo se kde přidal, kde kdo běžel.  Když pošlete fotky ze svého běhu na info@bezeckaskola.cz, tak se je pokusíme všechny otisknout, abychom si mohli takto pohlédnout do tváří - pokud jich bude více jak 100, tak vybereme 100 nejhezčích nebo nejoptimističtějších :).

Krásné dny a pilně trénujte, ať vás Nový (nový) rok nepřekvapí záduchou a můžete si to s ostatními pěkně užít (rozdat)!

Autor: Miloš Škorpil | středa 8.12.2010 8:19 | karma článku: 7,43 | přečteno: 868x
  • Počet článků 133
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1494x
Běžec, poradce a propagátor běhání a zdravého životního stylu. třikrát oběhl Českou republiku, úspěšně zdolal Spartathlon – běh z Athén do Sparty, drží řadu rekordů v netradičních sportovních disciplínách. Každý týden vede tréninky v pražské Stromovce a ve fitku Školka na Praze 4 – Chodov a přestože ho nejvíce zaměstnává jeho Běžecká škola, nenechá ho lhostejným nic co se kolem něj ve světě děje.